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Tea Recipes

Matcha/Hojicha scone marshmallow*

CHAMART

CHAMART introduces tea recipes, but this recipe has not been verified by a third party. Thus, please use the recipe as a reference.

Ingredients :
Pancake mix 200g
サラダ油 30cc
牛乳 60cc
抹茶 小さじ1.5杯
粉末ほうじ茶 小さじ1.5杯
マシュマロ

Method :
1. オーブンを180度で予熱します。
2. ホットケーキミックス、サラダ油、牛乳をボールに入れ、ヘラでしっかり混ぜます。
4. 混ぜた生地を半分にわけ、それぞれ抹茶と粉末ほうじ茶を入れて、しっかり練り込みます。
5. それぞれ6等分にし、それぞれを丸く平らにし、クッキングシートを敷いた天板に間隔を開けておきます。
6. 180度に予熱したオーブンの中段で、10〜15分間焼きます。
7. 電子レンジで800Wで約30秒加熱したマシュマロを、粗熱が取れたスコーンにはさみます。

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*Tea leaves contain caffeine. The diuretic, stimulant and anticancer effects of caffeine intake are clinically recognized. On the other hand, excessive intake of caffeine may have a damaging effect on health. Especially, pregnant or breastfeeding women, and children should be careful with the amount of caffeine they intake.

Reference:
農林水産省 カフェインの過剰摂取について
https://www.maff.go.jp/index.html
公益社団法人日本茶業中央会(2013) 新版 茶の機能: ヒト試験から分かった新たな役割 第一刷 一般社団法人農山漁村文化協会
大森正司、阿南豊正、伊勢村護、加藤みゆき、滝口明子、中村羊一郎編(2017) 茶の事典 初版第一刷 朝倉書店
高野實、谷本陽蔵、富田勲、中川致之、岩浅潔、寺本益英、山田新市 (2005) 緑茶の事典 改訂3版 柴田書店